vineri, 6 mai 2011

Find yourself again!

Ieri a fost 5 mai, asa ca vreau sa transmit pe aceasta cale, un sincer la multi ani, chiar daca intarziat, tuturor barbatilor. Prietenii stiu de ce. Iata ca dupa gratarul, devenit deja un obicei, de 1 Mai, acum, printre marile griji populare influentate desigur de mass-media, si ma refer aici la vestea cu Barack Obama si rasunatorea victorie a Statelor Unite, prin uciderea lui Osama Bin Laden si nunta regala a Printului William cu Catherine Middleton, mai dam de o sarbatoare...una mai mica, aproape nesarbatorita si cunoscuta doar de cativa. Sper ca o sa ajunga mai cunoscuta insa peste ceva timp, iar pe langa aceasta sa mai apara cateva sarbatori de nicaieri, ca romanului, tot de sarbatori, gratare si zile libere ii arde. Bine ca vara e aproape.
Asa ca, aviz celor care vor sarbatori si celor care se lasa mult prea usor influentati de mass-media, va dau un sfat pe care sper ca-l veti urma...Regasiti-va! Si ca tot veni vorba, o modalitate rezonabila de a va petrece timpul liber intr-un mod cat mai placut, este sa mai intrati pe Blogger, deoarece puteti da de bloguri diverse si foarte interesante.
Unul dintre aceastea este cel al prietenului meu Andrei, un om foarte inteligent, cu multe idei si cu foarte multe lucruri de spus. Iar daca el le spune, voi sa le auziti!
Asa ca prin aceasta scurta postare, care isi doreste trezirea la realitate a multora dintre noi, va recomand cu caldura, Find yourself again!

2 comentarii:

  1. Multumesc de aprecieri Andrei si un la multi ani intarziat pentru ieri ! O seara frumoasa si sa ne citim cu bine in continuare !

    RăspundețiȘtergere
  2. Multumesc la fel omule! Eram dator! ;)

    RăspundețiȘtergere