marți, 24 iulie 2012

Marele vierme băsist

Această postare este un pamflet, prin urmare trebuie tratată ca atare.




Să trăiţi bine, spunea domnul Traian Băsescu odinioară! Vai de noi, ce bine o ducem! Serios, nu-i aşa? Mie, acum, nu mi se pare deloc că aş trăi bine. Nu trăiesc bine şi nu-mi convine deloc acest lucru. Am tot dreptul ca în ţara mea să pot duce un trai decent şi să fiu mulţumit de faptul că sunt cetăţean al României. Nu ştiu, vouă, băsiştilor, nu vă e ruşine?
Astfel, vine întrebarea... Cum poti ca om, să spui că a fost bine cu Băsescu şi să doreşti în continuare ca el să rămână preşedinte? Înseamnă că nu conştientizezi mizeria în care te afli, în bâltoaca de viermi în care te macină spiritul corupt ce se ascunde în spatele celor opt ani de nenorociri ce le-a făcut acest om împreună cu clica lui de hoţi canceroşi. Cum? Eşti chiar atât de orb? Atât de prost, de dobitoc? Eşti atât de nenorocit? Ori asta, ori faci parte din hoţii care au prădat ţara...
 Opt ani de zile au trecut în care domnul Băsescu nu a făcut mai nimic bun pentru România ori pentru cetăţenii ei. A afirmat că se simte nevoia măsurilor de austeritate. Trebuia să strângem cureaua. Spuneau că o vor strânge şi ei. Noi am strâns cureaua până am rămas cu stomacul lipit de coloana vertebrală, iar „pedeliştii” au dus-o din ce în ce mai bine. Datorită acestor măsuri s-au tăiat salariile şi pensiile şi presupun ca românilor băsişti le-au convenit acest lucru. Pe lângă acestea, TVA-ul s-a mărit la 24%. A fost bine?
Opt în care am avut ca miniştrii oameni incompetenţi şi pupincurişti (Boc, Ialomiţeanu, Vreme, Funeriu etc). Să nu mai menţionăm de draga de Doamna Udrea, „pata de culoare” după cum spunea Băsescu, starleta politicii româneşti în care s-au băgat cei mai mulţi bani. Acum e de negăsit!


Opt ani în care am trăit extraordinar de bine, spitalele s-au închis, şcolile s-au comasat!
Opt ani în care s-au închis fabrici si întreprinderi, muncitori care au rămas şomeri şi promisiuni mincinoase.
Opt ani în care domnul Băsescu şi-a bătut joc de cetăţeni, spunându-le că şcoala scoate tâmpiţi, că dacă nu au locuri de muncă aici să plece în străinătate. De parcă dacă am dori sa rămânem in ţară nu avem nicio şansă să o ducem decent. Pe deasupra făţărnicia acestuia a fost fără margini, dezminţind faptul că a lovit acel copil în timpul campaniei. De curând a apărut ţinand în braţe un copil!
În preajma acestui referendum, simţindu-se încolţit din toate părţile de toţi cei care îi ştiu punctele slabe, domnul Băsescu susţine sus şi tare că el nu vrea să rămână preşedinte la masa verde, deşi PDL face tot posibilul să boicoteze acest referendum, adică să-şi bată joc de cel mai important drept cetaţenesc existent! Dreptul la vot! Ne aruncă în faţa noroi şi minciuni despre plagiatul lui Ponta şi îşi trimite pedelistii din funcţiile de şefi, să reţina buletinele angajaţilor în ziua refendumului, pentru a-i împiedica să voteze. Pentru acest lucru abject ar trebui pedepsiţi cel mai crunt!


Basiştilor! Vreţi o astfel de Românie? O Românie în care se minte, se fură, se încalcă drepturi, salariile si pensiile sunt tăiate, şi se ia în bătaie de joc Constituţia? Vreţi o Românie infectată de viermii aceştia portocalii cancerigeni? Atunci sunteţi demni de cel mai adânc dispreţ!
România nu merită să fie condusă de un marinar. România nu este un vapor, mă rog, epavă... că altceva domnul preşedinte suspendat nu ştie să conducă!
 Mergi la vot! Scapă România de tumoarea malignă portocalie! Spune DA la referendum!



Vă mulţumesc!

2 comentarii: